About Us

Femijet jane prioriteti yne ndaj vendosem te sjellim prane jush Baby Spa Marin e cila eshte spaja e pare ne Tirane e krijuar per tju pershtatur dhe per te plotesuar nevojat e te gjithe femijeve dhe nenave, duke filluar nga trajtimi me hidromasazh dhe deri ne trajtime me te specializioterapeutike per nenat pas lindjes si dhe per femijet me problem ne zhvillim.

Timeless

Qe prej dhjetorit 2019 Baby Spa Marin mirepret te gjithe femijet nga 0 deri ne 7 vjec per te kaluar momente te ngrohta gjate dimrit dhe momente freskuese gjate veres.

Connection

Javet e para, muajt dhe vitet e pare te jetes jane mjaft te rendesisheme per prindrit dhe femijen per te krijuar nje lidhje te fort sociale mes tyre.per nenat pas lindjes si dhe per femijet e tyre.

Fun

Baby Spa Marin jo vetem ndihmone ne krijimin e nje lidhje, por ofron dhe nje kohe anventurash dhe pluskimesh ne uji per te voglin tuaj duke zgjuar keshtu shqisat e tij ne zbulim te botes qe e rrethon.

Our story

Spaja jone lindi nga nevoja e nje vendi dedikuar bebve, femijeve dhe nenave, nga nevoja e te paturit nje vend relaksuas gjate shtatzenise per te shmangur apo reduktuar enjtjet e gjymtyreve , lodhjen, dhimbjen e mesit dhe shpatullave.

Lindja e kesaj spaje gjithashtu I eshte dedikuar te gjithe atyre prinderve qe hasen me problatika te ndryshme ne zhvillimin e femijes te cilat kane nevoj per kurim fizioterapeutik.

Play Video

Thanks
we will reach you in a moment

SHare us with your other friends...

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email